Leveransinformation

Vi använder Schenker som vår leveranspartner. I de absolut flesta fall skickar vi din order inom 24 timmar, eller nästkommande vardag. Det innebär att du har dina varor inom 1-3 dagar.

Vissa varor kan under korta perioder vara slutsålda från vårt expresslager. Dessa gånger dröjer det mellan 3-15 dagar innan varorna har anlänt hos dig som kund.

Vi levererar just nu enbart till Sverige. Inom kort kommer vi dessutom acceptera beställningar från övriga Norden.

 

Leverans

Du kommer bli tillfrågad om identifikation eller underskrift vid din leverans. Du blir kontaktad med instruktioner om hur du kan hämta ut ditt/dina paket. Om ombudet eller Schenker inte kan nå dig för leverans/upphämtning av ditt paket så kommer sändningen att returneras till vårt lager och din order att avbrytas. Var vänlig kontakta oss på support@unitefootball.se om du vill arrangera en ny leverans i dessa fall. Vid vissa tillfällen är du som kund ansvarig för extra kostnader vid tillfällen då vi måste boka en ny leverans efter att varorna returnerats till oss.

 

Leveranstider

Alla leveranstider på vår hemsida är uppskattade cirkatider. Vi strävar alltid efter att uppnå dessa tider men är ej ansvariga för förseningar eller misslyckade leveransförsök ut till kund. Vissa gånger tar beställningar längre tid att slutföra och vissa produkter kan ta slut hos oss och våra leverantörers lager.

Om din leverans inte kommit fram som förväntat, var vänlig kontakta oss på support@unitefootball.se så hjälper vi dig.

 

Returer och återbetalningar

Vill du ångra ditt köp, erbjuder vi öppet köp inom 14 dagar. Du bekostar själv returfrakten. Är det en reklamation, betalar vi returfrakten. Ta gärna kontakt med oss via vår kontaktsida så ser vi till att allt löser sig.

I de fall du vill göra en retur eller begära återbetalning på hela eller delar av din order, var vänlig kontakta oss på support@unitefootball.se. Vi återkommer till dig inom 1-2 arbetsdagar med vidare instruktioner för ditt ärende.